Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Termék címkék: Tondach, Twist

Tondach Twiston 9 alapcserép Amadeus fekete

Gyártó cikkszám: 24742
Gyártó: Wienerberger

Kerámia tetőcserép
Egyedi felületkialakítás
Amadeus üvegmázas
Fekete színű
A terméket kötegben értékesítjük
5 db/köteg
9,20-10,60 db/m²

Leírás

A harmóniát sugárzó Twiston 9-cel fedett épület vonzza a tekintetet. A lendületes felület kialakítás egyedivé varázsolja a háztetőt, legyen szó akár új építésről, akár tetőfelújításról. 
Üveggel ötvözött, csillogóan fényes felület. Maximálisan öntisztuló felszín. Kiemelkedő védelem mohásodás ellen. Fakulásmentes, UV-álló színét hosszan tartja.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és -elefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.