Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Termék címkék: Amadeus, Figaro Deluxe, Tondach

Tondach Planoton 14 Deluxe alapcserép FusionProtect szürke-fehér antik

Gyártó cikkszám: UH-362292
Gyártó: Wienerberger
Kerámia alapcserép 24,1x42,4 cm
Sík felületű
Eltolható fejhoronyrendszerrel
20 fokos tetőhajlásszögtől használható
FusionProtect
Szürke-fehér antik
A terméket kötegben értékesítjük
5 db/köteg
13,3-14,5 db/m²

Leírás

Az egyszerű vonalú, sík felületű Planoton 14 tetőcserép különleges színekben is elérhető. A matt színt biztosító FusionProtect felület mellett Amadeus felülettel is kapható. Ezáltal különleges és igazán egyedi tetők valósíthatók meg, melyek kimagasló esztétikájuk mellett rendkívül ellenállóak az időjárási és környezeti tényezőkkel szemben. Megnövelt ásványtartalom, maximális felületvédelem. Fokozottan öntisztuló felszín. Fakulásmentes, UV-álló színét hosszan tartja.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.