Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Termék címkék: Tangó, Tondach

Tondach Renoton 9 alapcserép FusionColor terrakotta

Gyártó cikkszám: 317812110081
Gyártó: Wienerberger
Kerámia alapcserép 30x50 cm
Felújítások közkedvelt cserepe
Eltolható fejhoronyrendszerrel
20 fokos tetőhajlásszögtől használható
FusionColor
Terrakotta színű
A terméket kötegben értékesítjük
5 db/köteg
9,3 db/m²

Leírás

Renoton 9 a felújítások közkedvelt tetőcserepe már az XXL termékkört is gazdagítja. A Renoton 9 vibráló eleganciájával és lehengerlő stílusával megkoronázza otthonunkat. Egyszerűen elvarázsol, megigéz, mint a csodás tánc, amelyről a nevét kapta. Új építésekhez és felújításokhoz is kiválóan használható. Hosszan tartó, fakulás mentes UV álló szín.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.