Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Termék címkék: Kékes, Tondach

Tondach Kékes egyenesvágású alapcserép FusionProtect antik

Gyártó cikkszám: 317611410019
Gyártó: Wienerberger

Kerámia, hornyolt, egyenesvágású tetőcserép 21x40 cm
A hagyomány keveredik a korszerű minőséggel 
Egyszerű forma
25 fokos tetőhajlásszögtől használható
FusionProtect
Antik színű
A terméket kötegben értékesítjük
10 db/köteg
17,68–20,63 db/m²

Leírás

A Tondach Kékes FusionProtect egyenesvágású kerámia tetőcserép lehetővé teszi a legváltozatosabb szögletes tetőformák kialakítását úgy, hogy annak felrakása gyors és egyszerű legyen. Változtatható léctávolságának köszönhetően rugalmasan és költséghatékonyan alakíthatjuk ki a tetőszerkezetet. Tondach Kékes cserép alkalmazható felújítások és újépítésű házakhoz egyaránt. Megnövelt ásványtartalom, maximális felületvédelem. Fokozottan öntisztuló felszín. Hosszantartó, fakulásmentes, UV álló szín.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.