Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ár:
8.850 Ft (6.969 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Termék címkék: térkő, viastein

Viastein Faro Trio strukturált kombi térkő CP+ szavanna árnyalt 6 cm CSAK A KÉSZLET EREJÉIG!

Ár:
8.850 Ft (6.969 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó cikkszám: 101280
Gyártó: Viastein

Gyalogos és személyautó forgalomra is alkalmas
6 cm-es kővastagság
Enyhén hullámos felület
CP+ felületkezelés
Szavanna árnyalt színű
Beton
0,93 m2/sor
9,3 m2/raklap

Leírás

A VIASTEIN FARO TRIO egyesíti a nemes kisugárzást és a tiszta természetességet. Az enyhén hullámos felület és annak élettel teli struktúrája az elemnek elegáns karaktert kölcsönöz. A hullámos él változatos fugaképet eredményez és visszafogottan utal a kő eredeti, természetes megjelenésére. A FARO TRIO egy rendkívül sokoldalú burkolatcsalád. Három, egymással harmonizáló forma – amely már a raklapon a rakásképnek megfelelően van előkészítve – szinte határtalan lehetőséget kínál. A négy árnyalt szín vibráló színjátékká egészítik ki egymást, változatossá téve a tereket, udvarokat és teraszokat. 
A FARO TRIO tökéletes gépi alkalmazhatóságának köszönhetően nagy felületeken végzett gépi burkolás esetén rendkívül hatékony. A térkövek tömörítését kizárólag gumilappal ellátott lapvibrátorral végezhetjük.
Clean & color protect (CP+) technológia hosszútávú védelmet biztosít a vízzel, foltokkal és szennyeződésekkel szemben. Karakteres megjelenése egyaránt illeszkedik klasszikus és modern környezetbe is.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.