Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Termék címkék: leier, térkő

Leier Taverna figyelmeztetőkő piros 6 cm

Ár:
8.790 Ft (6.921 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó cikkszám: HUTKL3877
Gyártó: Leier
Gyalogos forgalomra
6 cm kővastagság
Sűrűn bordázott kivitelű figyelmeztetőkő
Fagy- és olvasztósóálló
N+F távtartó
Piros színű
Beton
12 m²/raklap

Leírás

Leier TAKTILIS Taverna figyelmeztetőkő. A hátránnyal élő embertársaink gyalogos közlekedését, tájékozódását segítik a burkolatba építhető, taktilis jelekkel ellátott burkolókő termékeink. A biztonságos szakaszt jelző, síkból kiemelkedő bordás kivitelű termék a taktilis vezetőkő. A veszélyes szakaszokat, irányváltásokat a felületből kiemelkedő csonkolt kúpokkal ellátott taktilis jelzőkő határolja. Speciálisan kötöttpályás járművek peronjainál használatos a vasúti szerelvények sodrósávjába beépítve.
A Taverna figyelmeztető térkő a villamosperonokat keretező, barázdával ellátott zónahatárkő.
N+F rendszertermék, vagyis nútféderes kapcsolódási rendszerű.  Az innovatív, nútféderes technológia amolyan fésűs távtartó szerkezetként kapcsolja össze az egyes díszburkolati elemeket. A távtartóknak nagy a teherelosztó és csúszásgátló képességük, így nem fordulhat elő – amely sok kültéri, különösen nagy erőhatásoknak kitett parkoló, kapufeljáró esetében tapasztalható -, hogy az elemek szét-, vagy elcsúsznak. Gyakorlati tapasztalatok alapján az  N+F rendszertermékeknél ez a  jelenség ismeretlen, így a garázslejárók, vagy meredek kaptatók is ideálisan kialakíthatóak.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.