Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Termék címkék: FusionColor, Tondach, V11

Tondach V11 alapcserép FusionProtect bazalt

Gyártó cikkszám: 155312790094
Gyártó: Wienerberger

Kerámia tetőcserép
Egyértelmű formák jellemzik
17 fokos tetőhajlásszögtől használható
FusionProtect
Bazalt színű
A terméket kötegben értékesítjük
5 db/köteg
10,9 db/m²

Leírás

A Tondach V11 elegancia és esztétika jellemzi. Különösen alkalmas bátor építők és építészek számára, akik inkább a modern dizájnt és az egyértelmű formákat részesítik előnyben. Megnövelt ásványtartalom, maximális felületvédelem. Fokozottan öntisztuló felszín. Fakulásmentes, UV-álló színét hosszan tartja.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.