Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

Tondach Planoton 9 alapcserép FusionProtect titán

Gyártó cikkszám: 317812720092
Gyártó: Wienerberger
Kerámia tetőcserép
Modern letisztult formavilág
20 fokos tetőhajlásszögtől használható
FusionProtect
Titán színű
A terméket kötegben értékesítjük
5 db/köteg
9,23-10,32 db/m²

Leírás

Inspiráló megjelenése, a modern és letisztult fomavilága teszi az innovatív megoldások nagy kedvencévé. A Tondach Planoton 9 tetőcserepek az otthonuknak modern és elegáns megjelenést varázsolnak. Megnövelt ásványtartalom, maximális felületvédelem. Fokozottan öntisztuló felszín. Fakulásmentes, UV-álló színét hosszan tartja.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.