Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

Tondach Hódfarkú szegmensvágású alapcserép Natur téglavörös

Gyártó cikkszám: 317610030012
Gyártó: Wienerberger

Kerámia alapcserép 18x38 cm
Hagyományos tetőfedési kép
Sík felületű
23 fokos tetőhajlásszögtől használható
Natur
Téglavörös színű
A terméket kötegben értékesítjük
10 db/köteg
30,2db/m²

Leírás

Az Európában nagy hagyománnyal rendelkező Hódfarkú kerámia tetőcserép kiválóan alkalmas ívek, hajlatok, például vápa, ökörszemablak, élgerinc vagy kör alaprajzú tornyok kialakítására. A Tondach Hódfarkú tetőcserép használata különleges és látványos építészeti elemek megalkotását is lehetővé teszi. Lélegző felület, maximális párahűtés, kellemes lakóklíma. Természetes, anyagában téglavörös szín.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.