Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
27.220 Ft (21.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Semmelrock, térkő

semmelrock Finalit No.9 mész- és cementfátyol eltávolító 1 l

Ár:
27.220 Ft (21.433 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: UH-422967
Gyártó: Semmelrock

Térkő algaölő és mohairtó
Erős fertőtlenítő hatású
Elpusztítja az összes spórát és gombát
Vízzel higítható
Fagytól védendő
1 L

Leírás

Szabadtéri élettérként a burkolt felületet az időjárás és a természet általi szennyeződések is érik, illetve gyakran keletkeznek zsír- és vörösbor okozta foltok a grillpartik idején. Némely folt idővel eltűnik az időjárásnak köszönhetően, de ha pénzt és energiát fektet egy esztétikus kültéri burkolat kialakításában, érdemes tennie annak érdekében, hogy ez a felület sokáig szép maradjon.
Minden foltot a lehető legrövidebb úton el kell távolítani a felületekről- ebben segítenek a Semmelrock  tisztító és ápoló szerei.
Finalit No.9 mész- és cementfátyol eltávolító alkalmazása: A tisztítandó felületet lehetőség szerint nedvesítse be. Súrolja meg a lerakódott mészréteget, a tisztítószert pedig, a szennyeződés mértékétől függően, legfeljebb 1:20 arányban hígítsa fel vízzel. Kefe vagy barna csiszolófilc segítségével dolgozza be, és a szennyeződés függvényében 5-60 percig hagyja hatni, majd vízzel alaposan öblítse le. Semlegesítés: A Finalit Nr.1 tisztítószert 1:20 arányban hígítva hagyja 10 percig hatni, majd vízzel mossa át újra. Figyelem! A puha kövek, mint pl. márvány, mészkő, homokkő, terrazzo stb. kimaródhatnak. Tisztítási próba elvégzése szükséges. Javasoljuk, hogy a terméket egy kevéssé feltűnő helyen próbálja ki!
Eltávolítja a mész- és cementfátyolt, a vízkő-, só- és gipszkivirágzást, az alumínium‑oxid kivirágzást, valamint a fugázóanyag maradványát.Profi tipp: Kiváló padlótisztítószer porcelánkerámiához és natúr cotto járólapokhoz. 1 l a szennyeződés mértékének függvényében akár 80 m² tisztítására is elegendő.
Javasolt felhasználási ideje: A felbontástól számított 1 éven belül.