Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
5.660 Ft (4.457 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Leier Patio térkő és falazóelem agyagbarna melírozott antik 25x12,4 cm 5 cm

Ár:
5.660 Ft (4.457 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó cikkszám: HUTJS5243
Gyártó: Leier

Gyalogos és személyautó forgalomra is alkalmas
Falazóelemként is alkalmazható
5 cm-es kővastagság
Antik kialakítású, egyedi térburkolat
Fagy,- és olvasztósóálló termék
Agyagbarna színű
Beton
1,24 m²/sor
12,4 m²/raklap

Leírás

Leier PATIO térkő és falazókő. Formája, harmonikus színvilága és antik felülete révén klasszikus mintaképek lenyomataként van ránk hatással a PATIO térkő és falazókő. Térkő- és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást. Formája, harmonikus színvilága és antik felülete révén klasszikus mintaképek lenyomataként van ránk hatással a PATIO térkő és falazókő. Térkő- és falfelületek kialakításához kínál sok egyedi megoldást. A PATIO térkő és falazó megerősíti a vidéki idill képét és könnyedén illeszkedik az urbánus építészetbe is. Kerítések, kutak, díszfalazatok megépítése sem jelenthet akadályt Patio térkő és falazókővel. 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Satírozott, vagy melírozott színhatású díszburkolat termékek esetében (kerítéskövek, terasz- és kerti lapok, térkő termékek) a felhasznált színkomponensek aránya elemen belül a leggondosabb üzemi gyártás ellenére eltérhet egymástól. Gyártótól független ajánlás szerint az ilyen felületű termékeket 3-4 raklapból párhuzamosan és kis tételekben történő anyagvételezés mellett javasolt beépíteni, így a színátmenetes hatás egységes formában jelenik meg a kész burkolaton.