Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fakro SFS-L sík tetőfedő anyagokhoz (2x5mm) 550mm x 210cm

Ár:
134.572 Ft
107.657 Ft (84.769 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Gyártó: Fakro
Menny.:db

Leírás

Az új fénycsatorna jellemzői: 

  • Körülbelül 10%-kal magasabb U hőátbocsátási érték a kupolás verzióhoz képest. 
  • Integrált burkolókeret a gyorsabb beépítés érdekében.

A fénycsatorna sík, integrált burkolókerettel szerelt bevilágító felületből, 2,1 méter hosszú fénytovábbító csőből, mennyezeti keretből és fényelosztó prizmából áll. 

Jellemzők

SF_ - sík üvegű fénycsatorna flexibilis fénytovábbító csővel, integrált burkolókerettel
(SFS sík tetőfedő anyagokhoz, SFZ profilos tetőfedő SFH magasprofilú tetőfedő anyagokhoz)

SF_-L - sík üvegű fénycsatorna intgegrált burkolókerettel és oldalbevilágítóval. A kiegészítő bevilágító felület a padlástér megvilágítására szolgál.
(SFS-L sík tetőfedő anyagokhoz, SFZ-L profilos tetőfedő SFH-L magasprofilú tetőfedő anyagokhoz)

 

  • FLEXIBILIS FÉNYTOVÁBBÍTÓ CSŐ - A fénytovábbító cső metallizált poliészterből készül, fémhuzal erősítéssel. Ez a kialakítás robusztus és rugalmas fénytovábbító csövet eredménye, amely ideális rövid távolságon keresztüli elhelyezéshez és szerkezeti akadályok kikerüléséhez. A javasolt maximális flexibilis csőhossz 350mm átmérőjű cső esetén 4 méter, 550mm átmérőjű cső esetén 6 méter.
  • TETŐCSATLAKOZÁS - Ez egy alumínum keret, amelybe a 4mm vastag edzett üveg ragasztva van. A fénytovábbító cső a keret belső profiljához van rögzítve. A burkolókeretbe integrált lezárás alumínium lemezből vagy speciális üvegből áll. Ez utóbbi az L verziónál, amely természetes fényt biztosít a padlástérben. A teljes szerkezet szürkésbarna RAL 7022 színű fedést kap, amely tökéletesen illeszkedik a tetőfedő anyagok teljes színskálájához. 
  • MENNYEZETI EGYSÉG - Az új mennyezeti egység üvegből készül és beépített fényeloszlató diffúzorral van ellátva. A mennyezeti egység keret ütésálló pilisztirolból készül, fehér színben. A síküvegű fénycsatorna mennyezeti elemei jobban lekerekítettek, mint a kupolás változaté.
Termék címkék: Fakro, fénycsatorna, SFS-L, sík tető