Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Renova

Renova Plus, a tetőépítés GAZDASÁGOS cserepe

A Renova Plus tetőcserepek gyártója a 100%-ban magyar tulajdonban lévő, Közép-Európa egyik vezető gyártástechnológiájával és közel egy évszázados cserépgyártási múlttal rendelkező Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

 

Tudjon meg többet a Renova Plusról, a tetőépítés GAZDASÁGOS cserepéről:

  • Renova betoncserepek
  • Renova beton kiegészítő elemek
  • Fém- és műanyag kiegészítő elemek

A Renova Plus tetőcserepek

A megnövekedett piaci igényeknek Renova termékünkkel is szeretnénk megfelelni. Ennek érdekében továbbfejlesztettük ezt a termékcsaládot Renova Plus néven. Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökeinek a szaktudása.
Az új Renova Plus termékcsaládot napjaink trendjének megfelelően három új, a vásárlók által közkedvelt színben tettük elérhetővé 2017. augusztus 1-től. Így egy ár-érték arányban kiemelkedő termékcsaládot hoztunk létre, mely bárki számára elérhető gazdaságos megoldást nyújt a tetőépítésre. 
A Renova Plus megalkotásakor törekedtünk a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra a fogyasztókra koncentráltunk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedőanyagokhoz.
A Renova Plus termékek mellé teljes körű szolgáltatásokat is kínálunk, úgy mint az ingyenes anyagszügséglet-számítás és a Palatetőcsere Programunk, melyek egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást kínálnak a cserépvásárláshoz.