Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
699 Ft (550 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: moon, Terrán, Tetőcserép, Zenit

Terrán Zenit alapcserép ClimaControl moon matt

Ár:
699 Ft (550 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 71004801
Gyártó: Terrán

Beton tetőcserép  
Rendkívül finom, sima felületi kidolgozottság
Hosszútávú védelem az infravörös sugárzás ellen
Akár 10 C°-kal alacsonyabb hőmérséklet a tető alatt
Jelentős energia-megtakarítás
Moon matt színű
A terméket kötegben értékesítjük
36 db/köteg
10,75–11,90 db/m²

Leírás

A Terrán Zenit alapcserép a fedés alapeleme. A fedési szélesség az elem egész számú többszöröse legyen! A cserepeket kötésben, félcserépnyi eltolással kell beépíteni. A cserép sík alakjából adódóan nagyobb ellenlécvastagságok kialakítása ajánlott, mint a hullámos profilú termékvonalaknál. A ClimaControl felületkezelésű termékeink hosszú távú védelmet nyújtanak a héjazat felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. A felületkezelés stabil, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően tetőcserepeink közel 60%-kal kevesebb infravörös sugarat nyelnek el. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nyáron a tetőtérnek jóval kisebb hőteherrel kell megbirkóznia, mint a hagyományos felületkezelési eljárással ellátott Terrán tetőcserepek esetében.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni