Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
1.330 Ft (1.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: terrán

Terrán Synus szellőzőcserép Elegant fekete

Ár:
1.330 Ft (1.047 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 90107224
Gyártó: Terrán

Beton szellőzőcserép
Magas színvédelem és kopásállóság
Tetőszerkezet szellőzését biztosítja
Selyemfényű megjelenés
Fekete színű
A terméket darabra értékesítjük
Min. 3 db/szarufaköz

Leírás

A Terrán Synus szellőzőcserepek az átszellőztetett tetőszerkezetekben a levegő kivezetésére szolgálnak. Segítségükkel a fedés alatti levegő könnyen tud mozogni. A megfelelő számban beépített szellőzőcserepek jelentős mértékben növelik a tetőszerkezet élettartamát, a tetőtéri lakókomfortot, valamint a tető esztétikai megjelenését is. Minden egyes szarufaköz szellőzéséről gondoskodni kell, így az élgerinc mentén is szükségessé válhat a szellőzőcserepek elhelyezése.

A Terrán szellőzőcserép megújult, amely a tetőfelület síkját nem bontja meg, esztétikusabb, elegánsabb megjelenést biztosít a tetőfedésnek. Kisebb szellőzőkeresztmetszete miatt az anyagszükséglete magasabb, mint a korábbi szellőzőcserépé, ezért a gyártói előírás szerinti darabszám elengedhetetlen fontosságú a megfelelő szellőzés biztosításához. Ez azonban az építtetőnek NEM JELENT TÖBBLETKÖLTSÉGET, mert az új típusú szellőzőcserép ára kedvezőbb és használata esetén kevesebb alapcserépre van szükség. Az innovatív megoldás egyenletesebb tetőátszellőzést és szebb tetőképet ad.

Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Az alábbi gyártó termékeihez alkalmazható:
Terrán Synus alapcserép Elegant sötétbarna