Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
6.610 Ft (5.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Semmelrock Bradstone Travero kerítéselem normálkő homokkő melírozott 20x40x15 cm

Ár:
6.610 Ft (5.205 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: UH-102026
Gyártó: Semmelrock

Telekhatárolásra, lépcső vagy szabadon álló kerti és díszfal készítéséhez
20x40x15 cm-es normálkő
Egymásra épülő elemrendszer
Kézzel készített termék, méretkülönbségek adódhatnak
Fagyálló
Homokkő színű
Beton
16 db/m2
40 db/raklap

Leírás

A Semmelrock Travero lap és Travero lépcső kiváló kiegészítője a Travero kerítésrendszer, melyet sokoldalúan lehet alkalmazni, akár díszkerítésként, a telek határolására vagy a kíváncsi tekintetek elleni védelemként. A harmonikusan strukturált felület különleges hangulatot és megjelenést kölcsönöz házának.
Telekhatárolás, kerítés építés, dekoratív oszlopol készítése, rögzített lépcsőelemek oldalsó eleme, falazott grill- és ülőhelyek építésére, magas ágyások határolására.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.