Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
3.335 Ft (2.626 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Renovex S

Renovex S adalékszer 1 l

Ár:
3.335 Ft (2.626 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: CIKK-00007507
Gyártó: Renovex
  • SZELLŐZŐ PÓRUSOS CEMENTVAKOLATOK KIALAKÍTÁSÁHOZ, NEDVES, SÓSZENNYEZETT FALAZATOK SZÁRÍTÁSÁHOZ

Csatolt dokumentumok

Leírás

ALKALMAZÁSI ELŐNYÖK
A Renovex S adalékszer hatására a hagyományos vakolatok kb. 8%-os légpórustartalma 39%-40%-ra emelhető. A keletkező egyenletes elosztású. nyílt pórusrendszer elősegíti a falnedvesség gyors elpárolgását és alkalmas a kikristályosodó sók befogadására, így a vakolat felülete száraz és sómentes lesz. Az adalékszer képlékenyíti a friss habarcsot, mész adagolása nélkül is megkönnyíti a felhordást. A Renovex S javítja a vakolat hőszigetelő képességét és tapadókeménységét, a vakolat a falfelületről nem válik le.
A Renovex S adalékszerrel készült vakolat aktívan szellőző, felülete gyorsan szárad, így 30 napon belül már festhető.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
A renovex S tartalmú habarcs alkalmas tégla-, terméskő-, beton- és vegyesfalazatok vakolására beltérben és kültérben egyaránt: pl. pincék, alagsori helyiségek, raktárak, lakószobák valamint homlokzatok és lábazatok tartós felületképzésére.
A Renovex S tartalmú vakolat felszíne önmagában is száraz és sókivirágzástól mentes, amennyiben a falazat legfeljeb 50% nedvesség-telítettségű és max. 0,5 tömeg% vízoldható sót tartalmaz.
Eredményesen alkalmazható a felszívódó talajnedvesség elleni utólagos vízszintes falszigetelési módszerek, (pl. falátvágás, furatsor injektálás, elektroozmotikus eljárások) kiegészítő műveleteként, a szigetelési zóna fölötti falnedvesség-maradvány gyors és folyamatos kiszellőztetésére.