Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
3.335 Ft (2.626 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Renovex

Renovex M Adalékszer 1 L

Ár:
3.335 Ft (2.626 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Duna-Dráva Beremend CEM II/B-M (V-LL) 32,5 R Kompozit-portlandcement (zöld) 1400 kg/rkl Duna-Dráva Beremend CEM II/B-M (V-LL) 32,5 R Kompozit-portlandcement 25kg
2.170 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: CIKK-00007506
Gyártó: Renovex
  • LÉGPÓRUSKÉPZŐ, FALSZÁRÍTÓ ADALÉKSZER JAVÍTOTT MÉSZHABARCSHOZ PÁRAÁTERESZTŐ BELSŐ VAKOLATOK ELŐÁLLÍTÁSÁRA

Leírás

ALKALMAZÁSI ELŐNYÖK
A Renovex M adalékszer tartalmú javított mészhabarcs tixotróp, könnyen felhordható. A habarcs készítésénél finom szemcseméretű homok használható. A habarcsból -a mészhidrát hatására- rugalmas, plasztikus, homogén vakolat keletkezik. A vakolat páraáteresztő képessége -nagy légpórus tartalma révén- 3-4-szer nagyobb, mint a hagyományos normál vakolatoké. Ennek következtében a falazatban lévő építési-, talaj vagy egyéb nedvesség úgy párolog el, hogy az a vakolat szerkezetében és felületén mechanikai vagy esztétikai változást nem okoz. A vakolat gyorsan szárad. 21-28 nap után már festhető.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
A Renovex M tartalmú habarcs alkalmas tégla-, terméskő-, beton- és vegyesfalazatok vakolására beltérben és kültérben egyaránt: pl. pincék, alagsori helyiségek, raktárak, lakószobák valamint homlokzatok és lábazatok tartós felületképzésére.
A Renovex M tartalmú vakolat felszíne önmagában is száraz és sókivirágzástól mentes, amennyiben a falazat legfeljebb 50% nedvesség-telítettségű és max. 0,5 tömeg% vízoldható sót tartalmaz.
Eredményesen alkalmazható a felszívódó talajnedvesség elleni utólagos vízszintes falszigetelési módszerek, (pl. falátvágás, furatsor injektálás, elektroozmotikus eljárások) kiegészítő műveleteként, a szigetelési zóna fölötti falnedvesség-maradvány gyors és folyamatos kiszellőztetésére.