Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
3.600 Ft (2.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Renovex H

Renovex H adalékszer 1 l

Ár:
3.600 Ft (2.835 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: CIKK-00007505
Gyártó: Renovex
  • HIDROFÓB, LÉGPÓRUSOS, WTA MINŐSÉGŰ (SZÁRAZ VAKOLATOKKAL EGYEZŐ MINŐSÉGŰ) JAVÍTÓ VAKOLAT KÉSZÍTÉSÉHEZ

Csatolt dokumentumok

Leírás

ALKALMAZÁSI ELŐNYÖK
A Renovex H alkalmazásával a hagyományos vakolatok 8-12%-os légpórus tartalma 40% fölé emelhető. A Renovex hatására a habarcs felhabosodik és egyenletes elosztású, nyílt pórusrendszer alakul ki, amely megszilárdulás után a vakolatban is megmarad. Ez a pórusrendser alkalmas a falnedvesség gyors elpárologtatására és a kikristályosodó sók befogadására, így a vakolat felülete száraz és sómentes lesz. Hidrofób anyaga segítségével a vakolat a vizet nagyságrendekkel lassaban szvja fel, így csak néhány mm vastagságban nedvesedik át, felszíne pedig vízlepergető lesz.

A Renovex H képlékenyíti a friss habarcsot, megkönnyíti a felhordást és javítja a vízmegtartó képességét.
A Renovex H javítja a vakolat hőszigetelő képességét és növeli fagyállóságát.
A Renovex H-val készült vakolat aktívan szellőzik, felülete gyorsan szárad, így (hőmérséklettől függően) 2-4 héten belül már festhető.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
A renovex H tartalmú habarcs alkalmas tégla-, terméskő-, beton- és vegyesfalazatok vakolására beltérben és kültérben egyaránt: pl. pincék, alagsori helyiségek, raktárak, lakószobák valamint homlokzatok és lábazatok tartós felületképzésére.
A Renovex H tartalmú vakolat felszíne önmagában is száraz és sókivirágzástól mentes, amennyiben a falazat legfeljeb 50% nedvesség-telítettségű és max. 0,5 tömeg% vízoldható sót tartalmaz.
Eredményesen alkalmazható a felszívódó talajnedvesség elleni utólagos vízszintes falszigetelési módszerek, (pl. falátvágás, furatsor injektálás, elektroozmotikus eljárások) kiegészítő műveleteként, a szigetelési zóna fölötti falnedvesség-maradvány gyors és folyamatos kiszellőztetésére.