Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

MAPEWOOD GEL 120 2 KG + 0,5 KG A+B KOMP.

Gyártó cikkszám: 259102
Gyártó: Mapei

MAPEWOOD GEL 120

Közepes viszkozitású, epoxi ragasztó faszerkezetek új pótlás felragasztása általi szerkezeti megerősítésére.

MAPEWOOD PASTE 140

Állékony (tixotróp) állagú epoxi ragasztó faszerkezetek új pótlás felragasztása általi szerkezeti megerősítésére. 

MAPEWOOD PRIMER 100

Folyékony állagú diszperziós epoxi impregnálószer faszerkezetek megszilárdítására és alapozására. 

Leírás

Mapewood Gel 120

A Mapewood Gel 120 a helyreállítandó fa szerkezeti elemekbe, például áthidalókba, pillérekbe vagy fedélszékekbe, és a pótlásokba fúrt lyukak kitöltésére használható a vele összekötő erősítő kompozit rudak vagy lemezek rögzítésére. Mapewood Gel 120 zselészerű oldószermentes epoxi ragasztó, amely két előreadagolt komponensből (A komponens = gyanta, B komponens = edző) áll. Az elkészítéshez a B komponenst öntse az A komponenshez, és keverőgépbe fogott keverőszárral keverje a gyanta teljes egyneműségéig. Az esetleges adagolási hibák elkerülése érdekében egész csomagolási egységeket használjon fel. Ha részmennyiségeket használ, az adagokat precíziós elektronikus mérleggel mérje ki. A Mapewood Gel 120 könnyen bedolgozható, zsugorodás nélkül szilárdul meg, és fára rendkívüli mértékben tapadó, azzal összeférhető és kitűnő mechanikai szilárdságú vegyületté válik. 

Anyagszükséglet: 
1,01 kg/dm³ a kitöltendő üreg térfogatára vonatkozóan. 

Kiszerelések 
2,5 kg-os egységek (A+B).

 

Mapewood Paste 140

A Mapewood Paste 140 a helyreállítandó fa szerkezeti elemekbe, például áthidalókba, pillérekbe vagy fedélszékekbe, és a pótlásokba fúrt lyukak kitöltésére használható a vele összekötő erősítő kompozit rudak vagy lemezek rögzítésére. Mapewood Paste 140 állékony (tixotróp) oldószermentes epoxi ragasztó, amely két előreadagolt komponensből (A komponens = gyanta, B komponens = edző) áll. A Mapewood Paste 140 könnyen bedolgozható a függőleges vagy vízszintes felületekre. Zsugorodás nélkül szilárdul meg, és fára rendkívüli mértékben tapadó, azzal összeférhető és kitűnő mechanikai szilárdságú vegyületté válik.

Anyagszükséglet: 
1,59 kg/dm³ a kitöltendő üreg térfogatára vonatkozóan. 

Kiszerelések: 
3 kg-os egységek (A+B).

 

Mapewood Primer 100

A Mapewood Primer 100 gombák vagy farontó bogarak által károsított porózus fa szerkezeti elemek (áthidalók, pillérek és fedélszékek) megszilárdítására használható. Ezenkívül használható alapozására, a sérült nagy sűrűségű szerkezeti elemek végeinek eltávolítása után, mielőtt a pótlást felragasztanák. A Mapewood Primer 100 diszperziós epoxi impregnálószer, amely két előreadagolt komponensét a felhasználás előtt keverje be (A komponens = gyanta, B komponens = edző). A komponensek bekeverése után a Mapewood Primer 100 alacsony viszkozitása miatt képes hatékonyan és mélységében impregnálni bármilyen porózus fa felületet, javítva azok összetartó képességét és ellenállását a biológiai romboló hatásokkal szemben. A Mapewood Primer 100-at a fára hengerrel, ecsettel vagy kis kefével hordja fel. A Mapewood Primer 100 elkészítése után +23°C-on kb. 40 percig marad felhordható. Ezért a Mapewood Primer 100-zal végzendő munkát úgy szervezze, hogy ennyi idő alatt az egész bekevert mennyiséget fel tudja használni. 

Anyagszükséglet:
kb. 150 g/m2. 

Kiszerelések:
1 kg-os egységek (A+B).