Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü

MAPEPUR ROOF FOAM G (PISZTOLYHAB) 750 ML

Gyártó cikkszám: 1669557
Gyártó: Mapei

A MapePUR Roof Foam M és a MapePUR Roof Foam G építőelemek gyors ragasztására, illetve rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgálnak.

Leírás

A MapePUR Roof Foam M egy egykomponensű, duzzadó hab túlnyomásos spray flakonban, melyen egy kar található a termék adagolására, míg a MapePUR Roof Foam G egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, mely a speciális MapePUR Gun Standard pisztollyal együtt használható a termék adagolására. Mindkét termék poliuretán előpolimert, habosító szereket és speciális adalékokat tartalmaz, és mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől. A kinyomott termékek a levegő páratartalmával érintkezve kitágulnak, majd rövid időn belül megkeményednek, és stabil, zártcellás szerkezetet képeznek, mely kiváló mechanikai, szigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. 

Kiadósság: A MapePUR Roof Foam térfogata akár a 45 litert* is elérheti; tetőcserepek rögzítése során egy 750 ml-es flakon 6-12 m2-hez elegendő, a tető lejtésétől és várható terhelésétől függően.

Kiszerelés: 750 ml.