Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
6.710 Ft (5.283 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Leier Taverna kombi térkő carbon 6 cm

Ár:
6.710 Ft (5.283 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó cikkszám: HUTKL2348
Gyártó: Leier

Gyalogos és személyautó forgalomra
6 cm kővastagság
Kombi kő
Fagy- és olvasztósóálló
N+F távtartó
Carbon színű
Beton
1,2 m²/sor
12 m²/raklap

Leírás

Leier Kaiserstein Taverna kombi térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos használatát, akár kecses tűsarkú cipőkkel is. Felülete még nedves állapotban is csúszásbiztos. A térkő kopórétegéhez felhasznált nagyértékű kő őrlemények és a nemes felületek minden burkolatnak egy összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöznek és különleges kisugárzást biztosítanak. Nútféderes kialakítású, személyautó forgalomra alkalmas. Felhasználható teraszokhoz, kerti járdákhoz, pihenőkhöz, lakóutcák járdáihoz, kocsifelhajtókhoz, parkolókhoz, udvarokhoz, csobogómedrekhez.
Kombinált méretekből készült csomagolás. A térkő minden egyes négyzetmétere tartalmazza a három különböző méretű elemet.
N+F rendszertermék, vagyis nútféderes kapcsolódási rendszerű. A Kaiserstein termékcsalád minden tagja ezzel a módszerrel alakítható ki. Az innovatív, nútféderes technológia amolyan fésűs távtartó szerkezetként kapcsolja össze az egyes díszburkolati elemeket. A távtartóknak nagy a teherelosztó és csúszásgátló képességük, így nem fordulhat elő – amely sok kültéri, különösen nagy erőhatásoknak kitett parkoló, kapufeljáró esetében tapasztalható -, hogy az elemek szét-, vagy elcsúsznak. Gyakorlati tapasztalatok alapján az  N+F rendszertermékeknél ez a  jelenség ismeretlen, így a garázslejárók, vagy meredek kaptatók is ideálisan kialakíthatóak.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Satírozott, vagy melírozott színhatású díszburkolat termékek esetében (kerítéskövek, terasz- és kerti lapok, térkő termékek) a felhasznált színkomponensek aránya elemen belül a leggondosabb üzemi gyártás ellenére eltérhet egymástól. Gyártótól független ajánlás szerint az ilyen felületű termékeket 3-4 raklapból párhuzamosan és kis tételekben történő anyagvételezés mellett javasolt beépíteni, így a színátmenetes hatás egységes formában jelenik meg a kész burkolaton.