Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
7.720 Ft (6.079 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Leier Taverna Gigant térkő beige-barna melírozott 6 cm

Ár:
7.720 Ft (6.079 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó cikkszám: HUTHS2412
Gyártó: Leier

Gyalogos és személyautó forgalomra
6 cm kővastagság
Kombi kő
Nagyobb méret, tiszta kontúrok jellemzik
Fagy- és olvasztósóálló
KAISER-clean felületvédelem
N+F távtartó
Beige- barna melírozott színű
Beton
1,17 m²/sor
11,7 m²/raklap

Leírás

A Leier Kaiserstein Taverna attraktív megjelenésű változata a Leier Kaiserstein Taverna Gigant térkő. Nagyobb méret, tiszta kontúrok jellemzik. Tényszerű, visszafogott, természetes színárnyalatú, vegyes méretű burkolatok kialakítását teszi lehetővé. Felülete még nedves állapotban is csúszásbiztos. Nútféderes kialakítású, személy és teherautó forgalomra alkalmas. Felhasználható többek között teraszokhoz, kerti járdákhoz. A térkő stabil felülete és szűk fugái garantálják a burkolt felület biztonságos használatát. A térkő kopórétegéhez felhasznált nagyértékű kő örlemények és a nemes felületek minden burkolatnak egy összetéveszthetetlen karaktert kölcsönöznek és különleges kisugárzást biztosítanak.
A KAISER-clean felületkezelés előnyei: csökkentett szennyeződésfelvevő képesség, teltebb felületi színek, könnyű tisztíthatóság, a medencetisztitó szerekkel szemben ellenálló felület, a burkolat felületének hosszan fennmaradó szépsége, mérsékelt tisztítási költségek, strapabíró felület. 
Kombinált méretekből készült csomagolás. A térkő minden egyes négyzetmétere tartalmazza a három különböző méretű elemet. 
N+F rendszertermék, vagyis nútféderes kapcsolódási rendszerű. A Kaiserstein termékcsalád minden tagja ezzel a módszerrel alakítható ki. Az innovatív, nútféderes technológia amolyan fésűs távtartó szerkezetként kapcsolja össze az egyes díszburkolati elemeket. A távtartóknak nagy a teherelosztó és csúszásgátló képességük, így nem fordulhat elő – amely sok kültéri, különösen nagy erőhatásoknak kitett parkoló, kapufeljáró esetében tapasztalható -, hogy az elemek szét-, vagy elcsúsznak. Gyakorlati tapasztalatok alapján az  N+F rendszertermékeknél ez a  jelenség ismeretlen, így a garázslejárók, vagy meredek kaptatók is ideálisan kialakíthatóak.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Satírozott, vagy melírozott színhatású díszburkolat termékek esetében (kerítéskövek, terasz- és kerti lapok, térkő termékek) a felhasznált színkomponensek aránya elemen belül a leggondosabb üzemi gyártás ellenére eltérhet egymástól. Gyártótól független ajánlás szerint az ilyen felületű termékeket 3-4 raklapból párhuzamosan és kis tételekben történő anyagvételezés mellett javasolt beépíteni, így a színátmenetes hatás egységes formában jelenik meg a kész burkolaton.