Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Termék címkék: leier, térkő

Leier Piazza Térkő szürke 10x20 cm 8 cm

Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó cikkszám: HUTJS1918
Gyártó: Leier
Gyalogos és személyautó forgalomra is alkalmas
6 cm-es kővastagság
1-3 mm kőzúzalékkal fugázva vízáteresztő rendszerként működik
Kombi térkő
Kagylóhéj árnyalt színű
Beton
1,2 m2/sor
12 m2/raklap

Leírás

Leier PIAZZA térkő sík felület, egyenes vonalvezetés, egyszerű formavilág. A széles méretválaszték gazdag lerakási mintavariációkat eredményez. Az igazi atmoszférát a térkő zseniális egyszerűsége biztosítja.
N+F rendszertermék, vagyis nútféderes kapcsolódási rendszerű.  Az innovatív, nútféderes technológia amolyan fésűs távtartó szerkezetként kapcsolja össze az egyes díszburkolati elemeket. A távtartóknak nagy a teherelosztó és csúszásgátló képességük, így nem fordulhat elő – amely sok kültéri, különösen nagy erőhatásoknak kitett parkoló, kapufeljáró esetében tapasztalható -, hogy az elemek szét-, vagy elcsúsznak. Gyakorlati tapasztalatok alapján az  N+F rendszertermékeknél ez a  jelenség ismeretlen, így a garázslejárók, vagy meredek kaptatók is ideálisan kialakíthatóak.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Leier Piazza Térkő szürke 10×20 cm 8 cm | Bau-Styl Kft.