Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
40.730 Ft (32.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Finalit No.4 szerves folt eltávolító 1 l

Ár:
40.730 Ft (32.071 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: UH-422966
Gyártó: Semmelrock

Térkő szerves folt eltávolító
Sárga folteltávolító
Eltávolítja a sárga foltokat a karrerai márványról.
Minden termés- és műkövön alkalmazható.
Fagytól védendő
1 L

Leírás

Szabadtéri élettérként a burkolt felületet az időjárás és a természet általi szennyeződések is érik, illetve gyakran keletkeznek zsír- és vörösbor okozta foltok a grillpartik idején. Némely folt idővel eltűnik az időjárásnak köszönhetően, de ha pénzt és energiát fektet egy esztétikus kültéri burkolat kialakításában, érdemes tennie annak érdekében, hogy ez a felület sokáig szép maradjon.
Minden foltot a lehető legrövidebb úton el kell távolítani a felületekről- ebben segítenek a Semmelrock  tisztító és ápoló szerei.
Finalit No.4 szerves folt eltávolító alkalmazása: A tisztítandó felületet lehetőség szerint nedvesítse be. A tisztítószer, a szennyeződés mértékének függvényében, legfeljebb 1:5 arányban hígítható vízzel.Kefe vagy barna csiszolófilc segítségével dolgozza be és hagyja 5–10 percig hatni. Ezt követően vízzel alaposan öblítse le!
Eltávolítja a szerves eredetű, pl. bogyók, levelek, virágok, fű, fa, karton, cserzőanyag, cigaretta, tea, gyümölcssavak stb. okozta foltokat.
Semlegesítés: Az 1:20 arányban vízzel hígított Finalit Nr. 1 tisztítószert 10 percig hagyja hatni, majd vízzel öblítse le.
Szükség esetén ismételje meg a lépéseket, és növelje a hatóidőt.
Figyelem! A puha kövek, mint pl. márvány, mészkő, homokkő, terrazzo stb. kimaródhatnak. Tisztítási próba elvégzése szükséges. Javasoljuk, hogy a terméket egy kevéssé feltűnő helyen próbálja ki!Profi tipp: Eltávolítja a trágyázószerek okozta foltokat. 1 l a szennyeződés mértékének függvényében akár 20 m² tisztítására elegendő.
Javasolt felhasználási ideje: A felbontástól számított 1 éven belül.