Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
48.450 Ft (38.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Finalit No.22 védő impregnálószer 1 l

Ár:
48.450 Ft (38.150 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: UH-422965
Gyártó: Semmelrock

Térkő védő impregnálószer
Színtelen védelem szennyeződések, foltosodás vagy graffitik ellen kül- és beltérre
Minden természetes és műkövön alkalmazható.
Fagytól védendő
1 L

Leírás

Szabadtéri élettérként a burkolt felületet az időjárás és a természet általi szennyeződések is érik, illetve gyakran keletkeznek zsír- és vörösbor okozta foltok a grillpartik idején. Némely folt idővel eltűnik az időjárásnak köszönhetően, de ha pénzt és energiát fektet egy esztétikus kültéri burkolat kialakításában, érdemes tennie annak érdekében, hogy ez a felület sokáig szép maradjon.
Minden foltot a lehető legrövidebb úton el kell távolítani a felületekről- ebben segítenek a Semmelrock  tisztító és ápoló szerei.
Finalit No.22 védő impregnálószer alkalmazása: A kezelendő tárgy hőmérséklete +10 °C fölött kell, hogy legyen. A felületnek tisztának kell lennie. A felületnek száraznak kell lennie. Kezelje elő a nedvszívó anyagokat Finalit Nr. 21-gyel vagy 21S-sel. Vigye fel a terméket 1–2 alkalommal (a nedvszívó képesség függvényében) egy pamut felmosópárnával hígítatlanul a padlózatra, majd ossza el egyenletesen, és egy tiszta ronggyal azonnal távolítsa el a fölösleget. Száradási idő: kb. 1–2 óra. Teljes száradás: legfeljebb 24 óra.
Javasoljuk, hogy a terméket egy kevéssé feltűnő helyen próbálja ki!Profi tipp:  Viasz-, szilikon- és akrilátmentes. A kezelt felületek lélegeznek, vízlepergetők, folttaszítók, UV- és útszórósó-ellenállók. Az impregnáló nem képez egységes filmet, így nem is pikkelyesedik fel. A nedvszívó képesség függvényében akár 2 cm mélyre is beivódik.  1 l a padlózat nedvszívó képességének függvényében akár 100 m² tisztítására is elegendő. (- fényes természetes kő/csempe: akár 100 m², - matt természetes kő: akár 50 m²,- nyers természetes kő/betonkő: akár 30 m²) 
Javasolt felhasználási ideje: A felbontástól számított 1 éven belül.