Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
42.430 Ft (33.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Semmelrock, térkő

Finalit No.21S póruskitöltő 1 l

Ár:
42.430 Ft (33.409 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: UH-422964
Gyártó: Semmelrock

Térkő algaölő és mohairtó
Erős fertőtlenítő hatású
Elpusztítja az összes spórát és gombát
Vízzel higítható
Fagytól védendő
1 L

Leírás

Szabadtéri élettérként a burkolt felületet az időjárás és a természet általi szennyeződések is érik, illetve gyakran keletkeznek zsír- és vörösbor okozta foltok a grillpartik idején. Némely folt idővel eltűnik az időjárásnak köszönhetően, de ha pénzt és energiát fektet egy esztétikus kültéri burkolat kialakításába, érdemes tennie annak érdekében, hogy ez a felület sokáig szép maradjon.
Minden foltot a lehető legrövidebb úton el kell távolítani a felületekről - ebben segítenek a Semmelrock  tisztító- és ápolószerei.
A Finalit No.10 algaölő és mohairtó alkalmazása: 
Vigye fel a terméket közvetlenül a felületre, mely mélyen behatol a burkolat felszínébe. Az alga- és spóraölő hatás 2-12 óra alatt alakul ki, lehetőség szerint hagyja a szert a térburkolaton egy éjszakára. Ezután alaposan öblítse le vízzel, majd a semlegesítéshez vigye fel a Finalit No.1 Intenzív tisztítót 1:20 arányban, vízzel hígítva. Hagyja hatni körülbelül 5-10 percig, majd végül vízzel alaposan öblítse le. A nagyon fertőzött felületen a műveletet 12 óra elteltével ismételje meg! 
A tisztított felület további fertőzésének megelőzése érdekében impregnálást javasolunk. Ha csak nagynyomású tisztítóval tisztítják, az algák nagyobb intenzitással térnek vissza.
A szennyeződés mértékétől függően 1: 5 arányban vízzel hígítható. 1 liter 20 m² -re elegendő .