Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Fabrostone Protect kőimpregnáló 1 l

Ár:
2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: 5999557870141
Gyártó: Fabro Stone
Hatóanyag tartalom: 8-10 s%
Sűrűség: 25 ºC-on kb. 0,99 g/cm3
pH: kb. 7
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Fabro Stone Milano 1 Fabro Stone Milano 1
4.699 Ft
Montagno 1 Fabro Stone Montagno 1
6.731 Ft 6.058 Ft
Decobrick 1 Fabro Stone Decobrick 1
6.350 Ft 5.715 Ft
Menny.:db

Leírás

Alkalmazás

FABROSTONE IMPREGNÁLÓ vakolat és tégla impregnálószer kiváló vízlepergető szer. Sokféle ásványi felületre ajánljuk, pl.: mészhomoktégla, ásványi alapú nedvszívó vakolatok, hagyományos tégla. A kezelt felületek vízlepergetővé válnak, miközben az építőanyag eredeti páraáteresztő képessége nem változik. Használatával elkerülhetőek a nedvesség okozta károk (koszolódás, fagyás, repedés, mállás, mészkivirágzás, penészesedés, algásodás, mohásodás).

 

Tárolás

FABROSTONE IMPREGNÁLÓ eredeti, zárt edényben 0-30 ºC között legalább 224 hónapig eltartható a címkén feltüntetett dátumtól számítottan. Tárolás alatt felszíni krémesedés jelentkezhet, de ez rövid idejű rázással vagy keveréssel megszüntethető és a termék minőségét nem befolyásolja.

Feldolgozás

A kezelendő felület tiszta és szemre száraz legyen! Az anyagot csapadékmentes időben, +10 ºC fölött szabad felhasználni. Az impregnálással konzerváljuk az építőanyag felszínét, ezért ha koszos felületre hordjuk fel az anyagot, úgy a szennyeződés később a felszín károsodása nélkül nem, vagy csak nehezen távolítható el! A szert ecsettel, teddy-hengerrel, szivaccsal vagy locsolással lehet a kezelendő felületre felhordani. Mindig legalább két rétegben kell alkalmazni, „nedves a nedvesre” eljárással (az első réteg ne száradjon meg a második réteg felhordása előtt!) Alkalmazható mártással is, de az ily módon kezelt építőanyag később csak speciális tapadóhidakkal ragasztható! Amennyiben fugázott felületet kívánunk impregnálni, úgy a fugázást is kezeljük le a szerrel, így az is vízlepergetővé válik. A teljes vízlepergető képesség 24 óra – 1 hét elteltével alakul ki.

Figyelem: A kezelendő felület nem lehet átforrósodva! Használat előtt mindig végezzünk próbakezelést egy eldugott helyen!

Termék címkék: Fabro Stone, kőimpregnáló