Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
1.109 Ft (873 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Bramac, Tegalit Star

Bramac Tegalit Star alapcserép ezüst metál

Ár:
1.109 Ft (873 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 28937
Gyártó: Bramac
Beton alapcserép
Masszív szendvicstechnológia
A Tecturánál kisebb anyagszükséglet
Sík felület
Ellenállóbbá teszi a tetőt
20 fokos tetőhajlásszögtől
Star felület
Ezüst metál színű
A terméket kötegben értékesítjük
30 db/köteg
10 db/m2

Leírás

A Bramac Tegalit STAR tetőcserép szendvicstechnológiával készül, melynek lényege, hogy a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg között egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg kerül felhordásra, amely megbízhatóan eltömíti a nyitott pórusokat. Így egy tökéletesen sima, fényes cserépfelület jön létre, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít a szennyeződésekkel és az időjárási hatásokkal szemben. Magyarországon egyedülállóan a TEGALIT STAR tetőcserép orr-részét is ugyanolyan felületkezeléssel látjuk el, mint a tetőcserép felületét.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek  között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.