Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
595 Ft (469 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: antracit, Bramac, Novo, Tectura

Bramac Tectura Novo alapcserép antracit

Ár:
595 Ft (469 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 28461
Gyártó: Bramac
Beton alapcserép
Élénk színű, selyemfényű sík felület
20 fokos tetőhajlásszögtől
Novo felület
Antracit színű
A terméket kötegben értékesítjük
42 db/köteg
11-12 db/m2

Leírás

Bramac Tectura alapcserép modern és időtálló. A Tectura tetőcserepet a 21.század modern építészete hívta életre. Letisztult formája minden modern épülettel tökéletesen harmonizáló fedésképet eredményez. A Bramac élénk színű, selyemfényű Novo felületű tetőcserepeit úgy fejlesztette ki, hogy sokáig megtartsák eredeti színüket, és ellenálljanak a nap UV sugarainak. A Bramac tetőcserepek teljes keresztmetszetben színezettek, és még nyers állapotban (a beton megkötése előtt) is kerül rájuk fedőréteg, mely tapadóhidat jelent az alaptest és végső fedőréteg között. Előfordulhat, hogy a Bramac cserepek ránézésre ugyan gyakran porózusabbak, de ennek megvan az oka. Egyes gyártók a felület simaságát nagyobb mennyiségű un. töltőanyag felhordásával érik el. Ezen töltőanyag hőtágulása azonban különbözik a betontest hőtágulásától, a felület megrepedezhet és eltűnhet az alaptestről. A Bramac cserepeknél a felhasznált anyagoknak és a gyártástechnológiának (kevesebb töltőanyag) köszönhetően sokkal kevésbé fordulhat elő a felület megrepedezése. A felhordott bevonatok minőségét nemcsak a felhordás módja, de a felhordott anyagok összetétele is befolyásolja. A festékanyagok minőségét nagyban meghatározza azok pigmenttartalma. Minél magasabb a festék pigmenttartalma, annál inkább ellenáll a káros UV-sugaraknak és kevésbé veszít az anyag eredeti színéből.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek  között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.