Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
685 Ft (539 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Bramac, Reviva Star

Bramac Római Star alapcserép rubinvörös

Ár:
685 Ft (539 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 25484
Gyártó: Bramac
Beton alapcserép
Masszív szendvicstechnológia
Ellenállóbbá teszi a tetőt
12 fokos tetőhajlásszögtől
Star felület
Rubinvörös színű
A terméket kötegben értékesítjük
44 db/köteg
10 db/m2

Leírás

A Bramac Római Star tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé. A Római Star alapcserép különlegesen ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A masszív, szendvicstechnológiával készült cseréptest felülete a kerámia tetőcserép simaságával vetekszik. A Star-technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a különleges felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Római Star tetőcserepek titka a speciális szendvicstechnológia, amely három rétegből áll. Egy durva szemcseszerkezetű, majd egy finom szemcseszerkezetű réteg, így az erős cseréptest a szem elől rejtve marad, kívülről csak a harmadik réteg, a különleges felületkezelés látható.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek  között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.