Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
595 Ft (469 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Bramac, Római Protector

Bramac Római Protector alapcserép barna

Ár:
595 Ft (469 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 22011
Gyártó: Bramac
Nagy szilárdságú, anyagában szinezett beton tetőcserép
Tökéletesen harmonizáló fedéskép
Protector színvédelem
Időjárás- és viharálló
Erős, felületkezelt fedőhorony
Barna színű
A terméket kötegben értékesítjük
44 db/köteg
9,80 – 10,58 db/m2

Leírás

A Római Protector tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. Sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. A STANDARD kategóriában a Római modellt Protector felülettel láttuk el, hogy ellenálljon az időjárás viszontagságainak. A BMI Bramac az Antik tetőcserepek teljes testét különböző színű betonból keveri, így a klasszikus összkép az évek múltával is megmarad. 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni