Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
505 Ft (398 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Bramac Római Novo alapcserép téglavörös

Ár:
505 Ft (398 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 24892
Gyártó: Bramac
Beton alapcserép
Élénk színű, selyemfényű felület
12 fokos tetőhajlásszögtől
Novo felület
Téglavörös színű
A terméket kötegben értékesítjük
44 db/köteg
10 db/m2

Leírás

A Bramac Római Novo tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé. A Bramac élénk színű, selyemfényű Novo felületű tetőcserepeit úgy fejlesztette ki, hogy sokáig megtartsák eredeti színüket, és ellenálljanak a nap UV sugarainak. A Bramac tetőcserepek teljes keresztmetszetben színezettek, és még nyers állapotban (a beton megkötése előtt) is kerül rájuk fedőréteg, mely tapadóhidat jelent az alaptest és végső fedőréteg között. Előfordulhat, hogy a Bramac cserepek ránézésre ugyan gyakran porózusabbak, de ennek megvan az oka. Egyes gyártók a felület simaságát nagyobb mennyiségű un. töltőanyag felhordásával érik el. Ezen töltőanyag hőtágulása azonban különbözik a betontest hőtágulásától, a felület megrepedezhet és eltűnhet az alaptestről. A Bramac cserepeknél a felhasznált anyagoknak és a gyártástechnológiának (kevesebb töltőanyag) köszönhetően sokkal kevésbé fordulhat elő a felület megrepedezése. A felhordott bevonatok minőségét nemcsak a felhordás módja, de a felhordott anyagok összetétele is befolyásolja. A festékanyagok minőségét nagyban meghatározza azok pigmenttartalma. Minél magasabb a festék pigmenttartalma, annál inkább ellenáll a káros UV-sugaraknak és kevésbé veszít az anyag eredeti színéből.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek  között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.