Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom
Menü
Ár:
605 Ft (476 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: Bramac, Római Antik

Bramac Római alapcserép antik

Ár:
605 Ft (476 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó cikkszám: 22015
Gyártó: Bramac
Beton alapcserép
Antik hatás évek múlva is
12 fokos tetőhajlásszögtől
Anyagában színezett
Antik színű
A terméket kötegben értékesítjük
44 db/köteg
10 db/m2

Leírás

A Bramac Római antik tetőcserép lágy, hullámos – kolostortetőkre emlékeztető – jellegzetes rajzolata délvidéki hangulatot idéz. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé. A BRAMAC PRÉMIUM kategóriájában a Római modell Antik színben is kapható. A Bramac az antik színű tetőcserepek teljes testét különböző színű betonból keveri, így az antik hatás évek múltával is megmarad.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek  között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni.