Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Webáruházunk megújulása alkalmából megajándékozzuk az első 100 online vásárlónkat!

Webáruházunk megújulása alkalmából megajándékozzuk az első 100 online vásárlónkat!

Szeretettel várjuk Önt is, ha építkezik, felújít, vagy csak tervezi, és egyelőre tájékozódna az építőanyagok széles választéka iránt. Azonban ha úgy dönt, hogy most vásárol, ajándékot is kaphat a szükséges építőanyagai mellé!

A kedvezményes ajánlat az alábbi feltételekkel érvényes:

-        online vásárol a https://www.epitoanyag-online.hu/ webshopban

-        az ajándékokat vásárlási értékhatár nélkül biztosítjuk minden vásárlónknak

-        a számla (vásárolt anyagok) végösszege megérkezik bankszámlánkra

-        az ajándékok kiválasztása véletlenszerűen, automatikusan történik: 1 db számlához 1 db ajándék.

-        ajándékok típusa, vásárlásonként (számlánként): 1 db céges emblémánkkal ellátott póló, vagy 1 db ivópalack, vagy 1 db post-it tömb, vagy 1 db vászontáska, vagy 1 db toll, vagy 1 db baseball sapka, vagy 1 db konyhai kesztyű, vagy 1 db egéralátét

-        promóció időtartama: május 2-től kezdődően, az első 100 vásárló részére, a 100 db-os készlet erejéig.

-        A reklámtárgyakat, az alábbi két módon juttatjuk el a vásárló címére: megrendelése kiszállításakor a vásárolt anyagaival együtt,vagy utólag postai úton.

 

Az ajándék eljuttatásának a feltétele, hogy a játékos a szükséges adatait megadja vásárláskor, (név, e-mail cím, cím, telefonszám) és  hozzájárul adatai kezeléséhez, valamint elfogadja adatvédelmi szabályzatunkat, melyet itt talál: https://szpluszcstudio.hu/adatvedelmi-tajekoztato/

A https://www.epitoanyag-online.hu/ áruházunkban a közelmúltban történt webfejlesztésnek köszönhetően élményteli vásárlást, és rugalmas, kényelmes tájékozódást, ajánlatkérési folyamatot is kínálunk egyúttal az oldalunk látogatóinak.

Az alaptól a tetőig, ha bármilyen építőanyagra szüksége van, webshopunk szakértő értékesítő kollégái mindenben rendelkezésére állnak.